Exàmens

Home / Exàmens

Preparació d’exàmens

Exàmens

The Little School és un centre oficial per les preparacions d’examen de Cambridge i preparem a estudiants de totes les edats per exàmens internacionals com els de Cambridge Main Suite: Preliminary (B1), First (B2), Advanced (C1) and Proficiency (C2). Els nivells B1 i B2 són obligatoris en els marc europeu comú de referència per als estudiants que desitgin continuar o finalitzar els seus estudis a la universitat.

Pràctiques d’examen

Els exàmens de pràctica, els quals són una part essencial en la preparació per l’examen oficial estan disponibles a tots els estudiants matriculats. Aquest servei també s’ofereix a altres estudiants a un preu reduït.

Des del PET al Proficiency

Celebrem els resultats excepcionals aconseguits per Javier de Higes Casado, Daniel Price Croft, Raquel Agüera Andreu i Alejandro Thérèse Navarro en l’examen de Proficiency, l’últim pas en els seus estudis d’anglés a The Little School. Havent començat de peitits els seu camí, van aprovar el PET, el First i l’Advanced, ara, amb el Proficiency han assolit el nivell més alt ofert per la Universitat de Cambridge.

Pretests

The Little School és un centre on es porten a terme les proves d’exàmen pels exàmens Main Suite de l’Universitat de Cambridge, aquestes proves d’exàmen són enviades a centres d’arreu del món per comprovar que, en un futur, puguin ser utilitzats en les examinacions oficials. Els estudiants qui ho desitgin, podran fer aquests exàmens de prova de forma gratuïta a més de rebre els resultats des de Cambridge al cap de tres o quatre setmanes. Tot i que no rebrien cap certificat oficial, els resultats d’aquesta prova els hi serà útil per comprovar el seu nivell cara l’examen oficial.