Han passat més de trenta anys…

Han passat més de trenta anys des que caminàvem pels carrers d’Altafulla i el meu marit em va dir: “Algun dia tindràs aquí una escola anomenada The Little School”. Hi ha molts records dels estudiants i les seves famílies, els professors que van ajudar al progrés de l’escola i els molts vídeos que vam fer i les revistes que vam escriure.

L’escola es va traslladar de les seves humils començaments a instal·lacions més grans diverses vegades i els mateixos estudiants van començar a preparar-se els exàmens de Cambridge amb una taxa d’èxit sorprenent.

El personal ha anat i vingut al llarg dels anys, però cada un ha contribuït al creixement constant i la reputació de l’escola.

Un agraïment especial a Joan Ranner, que es va incorporar a l’equip en el 1996 i la seva contribució tant a l’escola com a la vida privada ha estat inestimable.

Les nostres instal·lacions actuals al cor del poble han estat el lloc perfecte durant els últims 20 anys i les cinc aules estan en ús durant tot l’any amb espai per cantar cançons i practicar exàmens i tot el que sigui necessari. Mentre els professors gaudeixen d’un merescut descans, el curs d’estiu em porta cada any als començaments de l’escola – ensenyant a totes les edats i nivells a la meva escola.

Sóc molt afortunada de tenir una feina tan gratificant i un personal tan comprensiu. Gràcies a tots els que han estudiat amb nosaltres al llarg dels anys, als que estan amb nosaltres ara i a tots els que vindran.

Terry