Si ets d’Altafulla…

…el primer record que tens de l’anglès és amb “la Terry”. Tindríem uns 7 anys, en una classe de 5 o 6 alumnes a casa de la Terry. Cantàvem la cançó de l’alfabet, ballàvem el “Hokey Pokey” i apreníem les nostres primeres paraules en anglès. Més endavant ens vam mudar a una acadèmia més gran on s’hi van apuntar moltes més persones. Jugàvem a les botigues, celebràvem Halloween i el Nadal al mateix temps apreníem milers i milers de paraules noves, aprenent sempre jugant. De sobte, puf! Sabíem com expressar-nos en anglès. No sabíem com havia passat, ja que no recordàvem haver estudiat res de gramàtica. De totes maneres, gràcies a la imaginació (i la paciència) de la Terry, ens vam convertir en les expertes a les classes d’angles del cole.

Filmàvem curts, jugàvem al London Game (un joc del metro de Londres) , i al Guess Who (el clàssic “Quién es quién?”). The Little School ens va introduir al món dels exàmens de Cambridge i en res ens hi vam convertir en totes unes expertes. Vam fer un munt d’exàmens de pràctica, perfeccionant la nostra gramàtica, ens vam convertir en totes unes professionals del Use of English i uns genis a l’hora de descriure fotografies. Pas a pas, vam anar pujant els esglaons del exàmens de Cambridge fins a assolir el nivell de competència.

Ara que hem crescut, seguim sent aquelles expertes. Som dues germanes de 18 i 24 anys, a la petita de les dues la va animar a estudiar anglès la gran i a ella la va animar la Terry. D’aquí res serem una enginyera i una traductora, una farà servir l’anglès com a eina de treball i l’altra el convertirà en la seva professió. Val a dir que no sabríem veure, llegir o escoltar en anglès i molt menys entendre’l sense el nostre primer dia a The Little School. No estaríem enamorades de l’anglès sense la Terry.

Claudia i Andrea